Бившият национал на Англия Андрос Таузенд се завърна във футбола.

...
 Бившият национал на Англия Андрос Таузенд се завърна във футбола.
Коментари Харесай

Национал на Англия се върна във футбола след 2 г.

 Бившият национал на Англия Андрос Таузенд се завърна във футбола. 32-годишният футболист парафира контракт с Лутън, който обаче ще го задържи в клуба единствено до януари 2024 година. За последно той бе в Евертън, където бе малтретиран от съществени травми. Крилото пропусна цялата акция 2021/22 и влезе в сезон 2022/23 с ново разкъсване на предни кръстни връзки на коляното.

" Без никакво подозрение Андрос има класа за Висшата лига, което той е показвал в мачовете от шампионата, а също по този начин и на интернационално равнище. За страдание, и ние го разбираме, той попадна в сложен интервал с няколко следващи тежки травми ", съобщи мениджърът на Лутън Таун Роб Едуардс пред уеб страницата на клуба. " Но той няма никаква виновност за това. Наясно сме, че нямаше да можем да го притеглим в нашия тим, в случай че беше играл някъде в последните 18 месеца. Ние обаче сме в позиция да си оказваме помощ: той може да влезе на терена и да даде всичко от себе си за нашия тим, да покаже тези качества, с които хората го знаят. Той ще ни помогне да подобрим резултатите си, ние пък – сцена, с цел да покаже на всички какъв футболист е в действителност ".

Tаунзенд има 13 мача за националния тим на Англия в интервала 2013-2016, в които вкара три попадения. Очаквано, Лутън Таун мъчно се приспособява към равнището във Висшата лига и тимът има една победа в първите си осем мача. С 4 точки те са на 17-о място в класирането, а след спирането за мачовете на националните тимове гостуват на Нотингам Форест.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР